+ 36 30 960 58 12 aranykezmail@gmail.com

Szobafestő Budapest  bemutatkozás

Szobafestő Budapest bemutatkozás röviden: gyors, szakszerű, minőségi és tiszta munkavégzés, több mint 40 éves szakmai tapasztalattal.

Szolgáltatásaink

Szobafestés

tisztasági festés, glettelés, penész mentesítés…

Tapétázás

tapétázás különböző típusú tapétával…

Díszítő festés

rozetta festése, ragasztása…

Mázolás

nyílászárok  mázolása…

Éve a szakmában

Bemutatkozás

Szobafestő Budapest bemutatkozás bővebben

Több mint négy évtizede dolgozom a szakmában, tizenöt évig e szakma gyakorlati oktatásával is foglalkoztam. A valamikori tanulóimmal dolgozom együtt, akik közül, már mestervizsgával rendelkező is van.

Fő irányvonalaink gyors, szakszerű, minőségi tiszta munkavégzés!

A kölcsönös bizalmon alapuló munkavégzés folyamata: igyekszünk a megrendelő igényeit maximálisan kielégíteni a munkaterület, hely és annak adottságainak figyelembe vételével, tanácsainkkal, ötleteinkkel fűszerezve. A munkaterületet lehetőségekhez képest igyekszünk tisztán tartani, nagyon alapos takarással, leragasztásokkal, lakott ingatlan esetében napi takarítással, Kisebb, más szakipari munkákat elvégzünk, nagyobb szakipari munkák elvégzésére több évtizedes munkakapcsolaton alapuló szakembereket ajánlunk, biztosítunk.

Céltudatos határidő orientált munkavégzést követően a vállalt munkaterületet és az általunk használt és igénybe vett területeket takarítva, tisztán adjuk át. /nem pipere, csak festéssel kapcsolatos szennyeződések feltakarítása/ Nálunk senki sem dohányzik, szeszes italt munkavégzés előtt és alatt nem fogyasztunk. Az általunk elvégzett munkára három év garanciát vállalunk, garanciánk alappillére egy a számunkra ismeretlen fogalom a „látszat minőség”.

Áraink: nem sorolnak a legolcsóbb vállalkozok közé, középáron dolgozunk. De mi alapján drága, vagy olcsó egy árú, vagy egy szolgáltatás? Ennek megítélése egy összetett feladat, melyre egy személyes gondolattal, példával válaszolnék: az autók tankolásánál mindig a jobb minőségű, drágább üzemanyagot választjuk, ezáltal többet is fizetünk az általunk vásárolt üzemanyagért. De a végelszámolásnál egyértelműen mi kerülünk ki győztesen, hiszen jóval több km-tert tudtunk megtenni, ezért az egy km-re kiszámított üzemanyagköltség,  jóval kevesebb, mint az olcsóbb üzemanyag vásárlásánál/a motor teljesítményét, élettartamát  akár jelentős mértékben javíthatjuk/.
Amit fontosnak tartok megemlíteni a szobafestő Budapest bemutatkozásnál: k
omoly referenciákkal rendelkezünk elsősorban lakossági, részben közületi vonatkozásban. /Vígszínház, Jézus Szíve Templom………/ Kis adózó ÁFA mentes vállalkozok vagyunk.

Elégedett ügyfeleink száma ?

Erről soha nem vezettünk semmilyen listát, ezt pontos számokban kifejezni lehetetlen. Visszagondolva az elmúlt évtizedekre több százan lehetnek. Melyet a munkakapcsolatokból kialakult barátságok támasztanak alá. Ők azok akik szaktudásunkról, munkavégzésünkről, megbízhatóságunkról…………ajánló véleményt tudtak….tudnak alkotni! Melyet szívesen meg is tettek, és tesznek ,megmutatva az általunk elvégzett festő, díszítő-festő munkákat.

Cégadatok

Cégnév: ARANYKÉZ’F Bt.
Székhely: 1141 Budapest, Komócsi utca 43.
Adószám: 20652551-1-42

Elérhetőségek

Telefon: + 36 30 960 58 12
E-mail: aranykezmail@gmail.com

Tárhelyszolgáltató

Cégnév:  TeraHost Kft
Székhely:  2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
+36 30 690 9394 |teratarhely.hu|info@teratarhely.hu